Familjen först såklart

image

Den här veckan ligger fokus på två saker, familjen och träningen. De allra flesta veckorna spenderar jag mycket tid med barnen men få veckor får jag och min man tid ensamma som vi haft denna.

Att komma iväg på spa innebar att sedan komma hem med ny energi och glädje. Vi har fått gå omkring och känna oss kära och vi har kommit hem och känt hur mycket vi älskar de små. Jag vet att vi alltid har de känslorna men ibland är det skönt med ett avbrott i det höga livstempot och verkligen få chansen att känna fullt ut. Det händer allt för sällan.

Jag har klivit in i en familjebubbla denna vecka. Det har varit underbart. Jag har stängt ute det mesta runt omkring, skrivit lite här men helt avskärmat mig från vänner mm. Ibland måste jag göra så och just nu ville jag bara få njuta av familjen och träningen.

Träningen känns så fantastisk just nu.  Jag har höjt ribban, kört hårdare styrka, cyklat MTB, sprungit utmanande stigar och yogat. Min kropp är full med träningsvärk men jag känner inget av foglossningen alls. Kanske kanske är den äntligen såpass bra att jag ska kunna köra på lite hårdare. Det skulle betyda väldigt mycket för mig.

Det är så att det här med att kunna träna lite mer utmanande igen medför mycket energi för mig. Träningen är viktig, mest för jag mår bra psykiskt av den, tycker att det är skoj och får mer ork. Jag har saknat att kunna ösa på, saknat den ”riktiga” träningen. Just nu är jag faktiskt så speedad av känslan att kunna träna igen att jag har svårt att sitta stilla, kroppen bara pirrar.  

Ikväll firar jag min underbara familj och en kropp fylld av träningsvärk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s