Dag ett utan socker

Klockan fem imorse kom en liten grabb intassande på vårat rum och kröp upp i sängen mellan oss. Han längtade nog bara efter oss för för ovanlighetens skull la han sig bara och somnade om. Han låg där väldigt nära, ja nästan på mig och jag somnade såklart inte om men jag njöt av att ligga och vila i vår säng. Den skönaste i världen.

Jag gick upp efter ett tag, innan barnen och körde ett bålstyrkepass från en app i mobilen. 20 minuter senare duschade jag och fixade frukost lite snabbt innan kramar och pussar och hejdå. Det var faktiskt en mysig morgon här hemma men så gav jag mig också av på min cykel ett bra tag innan barnen åkte till förskolan. Någon lugn morgon då och då förtjänar verkligen alla.

På jobbet på morgonen var jag trött. Jag trodde cykelturen skulle pigga upp men så var inte fallet. Jag tror att det berodde på en blandning av att jag slutat med socker och att jag sovit lite. De där faserna när man går igenom sockeravgiftningen är verkligen inte sköna i början. Trötthet, sug, huvudvärk, frusenhet mm men jag vet ju att in några dagar kommer jag istället vara jättepeppad och full av energi. Sådär blir det ju bara man orkar hänga i.

Jobbdagen innebar en del oväntade saker som gav både energi och en större tro på mänsklighetens godhet. Det gav massa ork och jag lekte loss och busade massa med barnen när vi kommit hem. Lilla F som var på ett strålande humör och ganska olik hur han varit på slutet smittade med skratt och vi hade så kul ihop.

När barnen somnat på kvällen åkte jag till gymmet. Det blev lite jogg och sedan styrka. Imorgon kommer nog inte jag ta mig ur sängen på grund av träningsvärk.  Den är redan ganska påtaglig men den förväntas bli värre framåt helgen.

Just nu är det mycket fokus på att samla energi och ta hand om mig själv. Därför ligger jag i sängen redan nu klockan 22 och strax åker ögonen igen.

Godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s