Godmorgon helg

image

Vi har varit uppe sedan klockan fem, lilla F och jag. Det är helg men pappan jobbar så det blir jag och barnen som får hänga. Nu ska lillan faktiskt vara hos mormor och morfar under dagen medan jag och lilla F har en mamma och treåringdag. All tid ensam med honom är ju såklart värdefull och ser fram emot dagen även om jag inte riktigt bestämt än vad vi ska göra.

När lillan föddes kändes det inte som någon jättestor skillnad rent orkesmässigt att ha två barn. Lilla F var vild och vi redan slutkörda. Nu är lillan i den åldern och lilla F rätt stor ju och nu kan vi faktiskt tänka att det hade varit väldigt lugnt med bara ett barn. De där två drar igång varandra till enormt speedade och högljudda nivåer. Lugn är kanske inte det vi strävar efter men någon dag då och då med lugn vore skönt.

Nu ska jag och barnen bygga duplo. Hoppas att ni får en fin dag.

One thought on “Godmorgon helg

  1. Jag har en treåring som alltid varit en liten vilde. Väldigt krävande, milt uttryckt. Häromdagen var pappan iväg ett par timmar med lillasyster 11 månader. Jäklar vad förvånad jag blev! Min lilla kille var så himla enkel helt plötsligt! 😂 Jag kunde sitta ner en stund! Och inget bråk och skrik. Känner mer och mer att han blivit så ”stor”. Lillan är världens lugnaste och gladaste men ändå blev det en enorm skillnad att vara ensam med stora! 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s