Att skriva i drömmarnas bok

1604081
Idag har jag suttit hela förmiddagen med fakturor, bokföring, budgeträkning och primärskattsuträkning. Allt går långsamt eftersom det är första gången och jag vill lära mig ordentligt och göra rätt. Visst känns det ganska konstigt men också härligt. Jag har faktiskt en egen liten verksamhet. Jag kallar den ”lilla firman”.

Det har varit så mycket att göra och jag har haft dåligt med tid så de här sakerna har jag inte hunnit med förrän nu. Idag fick jag tiden och när jag satt där och fixade myste jag lite och tänkte att det var ganska härligt. Jag började fundera på om jag ska skaffa en logga, en hemsida och lite annat. På något sätt måste jag ju profilera mig.

Det är så roligt att göra något jag aldrig trott om mig själv, roligt att göra nya saker. Jag gick nästan hela min föräldraledighet och ville finna mina drömmar, ville veta vad jag önskade av livet just när det kommer till arbete. Jag letade men jag fann inget, förmodligen för att jag inte vågade drömma, jag var begränsad i mina tankar. Nu börjar drömmarna komma, visionerna, förhoppningarna och idéerna, inte bara gällande det yrkesmässiga utan hela livet. Det är fantastiskt och det känns som det bara är början. Jag tänker fortsätta våga drömma och de drömmarna ska få slå rot i livet om det går. Alla drömmar ska få utrymme, därför skriver jag ner dom i drömmarnas bok – The Book of Dreams, som egentligen är den allra finaste boken från LIKALYX (och klickar ni på den länken hittar ni mina bilder på förstasidan) jag tyckte att det passade bra eftersom det var det första företaget jag fotograferade åt.
1604084
Baksidan av boken
1604085
Och en ännu oskriven sida i drömmarnas bok.

Jag är glad att jag kommit så långt att jag vågar drömma. För mig är det ingen självklarhet men förut förstod jag inte att det var rädslan som begränsade min förmåga att drömma. Nu ska jag skriva vidare och en dag kanske jag även lärt mig att drömma långt utanför de där trygga ramarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s