Bästa tjejhelgen, kryssning del 2

Det är verkligen dags att berätta me om den fantastisk kryssning jag och ett gäng vänner var på för ett tag sedan. Vi åkte Tallink Siljas 40-timmarskryssning till Helsingfors på ett minst sagt lyxigt och härligt sätt. Den första delen går att läsa här.

Efter att sovit gott i vår dubbelsäng duschade jag i lugn och ro. Det om något är ju lyx när man har småbarn. Jag och Jenny gick ner till Bon Vivant och deras enormt lyxiga frukost. Vi välkomnades med bubbel och utbudet på frukosten var enormt. Varm mat serverades vid bordet och vi skrattade och pratade om dagen som gått och den som var framför oss. Viktigast av allt var att vi firade vårt eget födelsedagsbarn Jessica med presenter och kramar.
a31a33a34a36a37
Efter frukosten gick vi upp till våra underbara hytter, några för att vila och några för ett par timmar i den finska huvudstaden.

Vi som gick av båten fick en härlig Sightseeing med underbara Jenny. Vi kryssade längs lyxiga kvarter och hamnade på Stockmann. Jag var såklart tvungen att spana in muminsortimentet.
a38a40a41a42a43
Väl tillbaka på båten kände vi oss väldigt pigga. Luften var frisk denna dag och promenaden var nyttig för kroppen. Jag tog mig lite smått att äta i loungen innan vi gav os iväg till SPA:t och den privata bastun som vi hade till förfogan under eftermiddagen. Jag tänkte mig en bastu men det visade sig bara ett rum med förtäring, sittplats, duschar… och så den där fina bastun. Vi passade på att sitta i bubbelbadet också vilket var otroligt skönt.
a44a46a47a48
När vi gick ifrån Oasis var jag alldeles varm och avslappnad i kroppen. Det var otroligt skönt efter några minst sagt stressiga veckor. Vi återvände till våra rum för att göra iordning oss för kvällens hemliga aktivitet…..

Fortsättning följer….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s