Lilla F bjuder på kakor

Mamma, jag vill ha ett rosa och gult kalas med rosa mumintårta när jag fyller år. Lilla F:s ord tog jag på allvar och körde all in på det rosagula färgtemat. Tårta och chokladbollar var viktigast enligt lilla F men han ville också ha kakor och godis. Jag beställde hem en massa saker i rosa och gult, strössel, candymelt, pinnar till cakepops, icing, kakmix, sugarpaste och serpentiner från barnkalaset.se att ha till kakbordet. Det var rätt skönt att slippa stå i en affär med busfröna och försöka tänka och istället ta besluten i lugn och ro framför datorn.
1604010000
Ser ni? Jag fuskade med kakorna och körde på mix, det roliga var att jag fick beröm för att de smakade gott. jag som alltid brukar göra allt från grunden. Jag valde att köpa färdigfärgad sugarpaste då det är svårt att få skarpa färger i rätt ton. Visst körde jag en hel del genvägar vid detta kalas och det var det värt. Jag kunde göra mycket utan att det blev stressigt.

Lilla F var duktig och hjälpte till att baka under veckan. Dt var otroligt roligt att ha honom som hjälp och underhållning. Till slut såg kakbordet ut såhär:
16040236
1604012716040128kalas3kalas2kalas1
Tro mig, det var en nöjd kille som såg sitt kakbord.

One thought on “Lilla F bjuder på kakor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s