Dagens lunch

Idag har jag längtat hem till lunchen. Jag arbetar till klockan tolv och sedan hämtar jag barnen och när lillan somnat är det min tid att äta. Jag gjorde en suveränt god lunch från Bra mat hemmas GI-kasse igår bestående av Fläskkotlett med grönsaker, halloumi och en crème fraichevisp. Det var hur gott som helst och blev så det räcker i flera dagar så det var just den lunchen jag längtade hem till.
160405116040521604053160405416040551604056

Nu har vi testat alla fyra rätterna i matkassen, det är fyra rätter för fyra personer men det tog en och en halv vecka för oss att äta oss igenom den. Portionerna är verkligen inte snåla i storlek. Jag kände redan när jag packade upp kassarna att detta kommer jag tycka om och efter att lagat fyra jättegoda och lättlagade recept har vi bestämt oss för att vi kommer fortsätta med denna matkasse.

Anledningarna till att vi kommer fortsätta med GI-kassen är:
– Jag äter mest GI-liknande mat och när vi haft andra matkassar har vi varit tvungna att komplettera.
– Råvarorna är av hög kvalitet, mycket är ekologiskt och närproducerat
– Recepten är enkla att följa och allt man behöver finns med (utom salt peppar och stekfett). Vi har haft andra matkassar som kommer med en lista på vad man bör ha hemma och då måste man ju ändå åka till affären och köpa en massa grejer.
– Det går snabbt att laga rätterna. Snabba rätter från grunden är otroligt uppskattat i mitt liv som småbarnsförälder.
– Maträtterna är goda, väldigt goda till och med. Jag har tycket allt smakat över förväntan och jag kommer spara recepten för framtiden. Det är underbar med ny inspiration.

Mitt betyg på denna matkasse är väldigt högt, jag har blivit positivt överraskad och min man håller med. Det är så roligt att ha hittat rätt!

Ett inlägg i samarbete med Bra mat hemma

One thought on “Dagens lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s