Vi testar matkasse

16032713

I förrgår när jag var på väg hem från lekparken pep det till i min telefon med ett meddelande att mat hade levererats hem till mig från Bra mat hemma. Mycket riktigt, på trappen stod två påsar och väntade och jag var riktigt nyfiken på dess innehåll.

Efter att till och från i sex år haft en matkasse från ett annat företag ledsnade jag på den och sa upp den helt för ett halvår sedan. Jag hade fått för många felaktiga leveranser, produkter som var dåliga redan vid leverans och den sista innehöll helt upptinade frysvaror med resultatet att hela kassen badade vätska från smält fisk, äckligt.

Nu har jag letat efter en ersättare och jag tror att jag hittat den rätta. När jag packade upp dessa påsars innehåll kände jag direkt att det här är Maria. Först och främst var det produkter av hög kvalité, saker jag själv hade kunnat valt ut i butiken dessutom innehöll påsen mycket grönsaker, färska proteiner vilka i stor utsträckning kom från närområdet och ekologiska mejeriprodukter. Det är en GI-kasse vilket innebär att den har ungefär samma upplägg som det jag äter i vanliga fall. Den innehåller inte en massa snabba kolhydrater, sådana som jag försöker undvika, istället innehåller GI-kassen produkter som fullkornsbulgur och quinoa. Nu behöver jag inte koka det särskilt åt mig som jag gjort när vi haft den andra matkassen.
1603271716032716

Igår lagades den första rätten, kolja med quinoasallad. Jag uppskattade verkligen att allt som behövs fanns med i kassen, jag är van att mycket behöver köpas till. Det här upplägget var mycket bättre och lyxigare.
1603281316032814
Jag tycket om maten, mycket! Det gjorde min man och barnen med. Som det känns nu är etta en keeper. GI-kassen är som gjord för mig och min familj. Det ska bli spännande att se om de andra måltiderna faller mig lika mycket i smaken.

Ett inlägg i samarbete med Bra mat hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s