Att unna sig egentid och prioritera kärleken

1603281
Sen frukost med mycket frukt och lingonvatten

Nu börjar påskhelgen närma sig sitt slut och jag tycker att det är ganska skönt. Visst är det lyxigt att ha många människor att träffa och umgås med men ibland blir det för mycket stress och kringflackande under helgerna. Med två små busfrön som inte alltid är på det bästa humöret måste jag säga att vardagen är det allra bästa.

Idag jobbade jag timme på förmiddagen, eller vad man ska kalla det. Jag åkte iväg på ett möte efter en sen frukost och det var skönt att komma iväg. Mötet i sig var roligt för det handlade på sätt och vis om kärlek. Jag är ju en riktig kärleksfantast så jag njöt såklart. Mötet väckte en del tankar vid liv, de har ploppat upp ganska ofta på slutet, vi måste vårda kärleken.

För min egen del blir det lätt så att alla mina krafter går till att jobba, vara med barnen, hålla huvudet ovanför vattenytan och jag har allt oftare på slutet känt att jag skulle vilja prioritera kärleken mer, lägga mer av fokus på min man. Det går inte i vardagen som det är nu, inte så som det behövs så därför fixade jag barnvakt och nu ikväll har jag bokat en natt på Selma Spa+ för oss två. Det kommer bli ett välbehövligt, härligt, svettigt och avslappnande avbrott från vardagslivet som stressad småbarnsförälder. Här ska tränas, spaas, ätas och sovas ifred och jag ser enormt mycket fram emot det.

Jag har varit Selma Spa+ tidigare men det här blir första gången som jag är kvar över natten och det kommer bli alldeles underbart, det är jag säker på. Visst, vi har det toppenbra min man och jag men det betyder inte att vi inte behöver vårda kärleken. Ibland behöver vi tid bara för varandra och detta är et perfekt sätt att få det.
1603282
40 rosor till mig och min man, bara för att jag tycker att vi är så grymma. Vi fixar allt, bara vi har varandra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s