Tisdagslunch

1603224
Jag har verkligen öst på med jobb igår och idag. Det är härligt samtidigt som jag glömmer bort tiden och nästan allt omkring mig. Idag kom jag i alla fall ihåg att jag skulle fixa lunch och jag provade att laga rätten vi fick på Barnmässan i helgen från Bra mat hemma. Jag har tidigare haft matkasse från ett annat företag men var väldigt missnöjd med den på slutet så jag sa upp den även om det är otroligt praktiskt med matkasse. Eter dagens lunch som var toppengod blev jag lite sugen på att prova Bra mat hemma framöver.
16032211603222
Jag tycker såklart om att kassen innehåll både ekologisk pasta och salvia. Jag väljer själv oftast ekologiskt när jag handlar.

Jag fuskade lite och ändrade på recept, jag kan ju inte låta bli. Egentligen var det så att vi hade chorizo som var på väg att bli gammal och grönsaker som behövdes äta upp så jag tillsatta det till receptet. Annars följde jag det till punkt och pricka. En väldigt god pasta med sås kryddad med salvia. Jag älskar salvia, det doftar så speciellt. Förutom till mat används faktiskt salvia till att rensa platser på negativ energi. Det sägs att eldar man salvian fastnar de dåliga energierna i röken och när fönstret öppnas förs de ut ur hemmet tillsammans med röken. Har ni testat det? Tror ni jag har det och i så fall hur många gånger?
1603223
Nu ska jag jobba vidare med all den goda maten i magen. Det var en snabblagad lunch men ändå jättegod, precis som det ska vara.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s