Barnmässan 2016, bildbomb

Nu när barnmässan är över tänkte jag skriva ett inlägg och berätta om hela helgen. Det har varit intensiva dagar med mycket fart och idag har det varit riktigt riktigt skönt att ta det lite lugnt.

Att få vara VIP-bloggare på mässan är verkligen en upplevelse. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta om men så långa inlägg orkar vi inte med, jag satsar på en bildbomb istället. Torsdagens lugna runda då vi kollade in bygget av montrarna i lugn och ro ersattes snart av fredagens frukost för oss bloggare, lite förhandstitt på mässan och snart strömmade besökarna till. Det känns som det var fler besökare i år än innan. På eftermiddagen hängde jag och lilla F på mässan och upptäckte den ur hans perspektiv.

Fredagkvällen innebar bubbel i relaxen och därefter en lugn middag på hotellet med Aja och Sarianne som jag delade ett stort härligt rum med. Det var verkligen skönt med ett så rymligt rum när man bor fler ihop.

Efter hotellets suveräna frukost åkte vi till mässan på lördag förmiddag där jag träffade långväga vänner. Vi kramades, grät, kramades mer men tyvärr var jag tvungen att lämna mässan tidigt för uppdrag på hemmaplan.

Mot slutet av eftermiddagen var jag på premiärmingel, sedan skyndade vi vidare till bloggarnas mingel och en härlig kväll med nya och gamla bekanta och vänner. Sällan har jag skrattat så mycket som denna natt.

Söndag morgon innebar den fantastiska frukosten igen innan jag åkte till mässan. Jag gick runt lite och åkte sedan hem för att träffa en vän ett par timmar. På eftermiddagen hade jag med mig båda barnen på mässan. De var inte på det bästa humöret och det var knappast jag heller. Min energi var slut, ibland når trotset inga rimliga gränser. Barnen fick träffa mumin vilket såklart var värt allt trots i världen. Vilken otrolig upplevelse för mumins största fan, lilla F.

Nu ska jag försöka smälta den här helgen och vila upp mig. Så fort jag kommit ikapp lite ska jag njuta av alla minnen av vänskapskramar, skratt och nya bekantskaper.

Här kommer bildbomben:

Från mässan i fredags
bm1
Bra mat hemma hade en riktigt snygg monter

bm2
bm3
bm4

bm5
Riktigt stolt över att ha varit delaktig i vad jag tycker är mässans finaste monter, myperfectday.se – jag har gjort tårta och cupcakes
bm6bm7bm8bm9bm10bm11bm12bm13
Lilla F på besök hos Mumin

Fredag kväll på Plaza (Kitchen and Table)
bm14bm15bm16bm17

Lördag (frukost på Plaza och mässan)
bm18bm19bm21bm22bm23

Lördag kväll (mingel på Plaza)
bm28bm29bm30bm31bm32bm33bm58bm34

Söndag (på mässan)
bm35bm36bm37bm38bm40bm41bm42bm43bm44bm45bm46bm47bm48bm51bm52bm53bm54bm55bm57bm56
Mässhelgen drog in mer än 100.000 kr till Operation Smile. Är inte det fantastiskt? Jag blev lite rörd och en tår föll faktiskt när jag hörde det. Deras arbete ligger mig lite extra varmt om hjärtat.

Tusen, tusen, tusen tack till gänget bakom mässan. Ni är grymma, tack till vänner, utställare och besökare som varit med och spritt glädje under helgen. Tack till TallinkSilja som lät en liten killes drömmar gå i uppfyllelse, för vem vill inte hänga med mumin.

Vad stolt jag är att denna fina mässa finns här i Karlstad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s