Hej från sängen

Ikväll ligger jag i sängen vilar. Jag har gjort det stora delar av dagen. den här veckan har varit tuff. Det har gungat och snurrat, jag har varit trätt och mått illa. Stress, kanske ni tänker. Nej, det är något annat men jag vet inte riktigt vad. Tidigare idag fick jag för mig att jag hade högt blodtryck för jag kände pulsen i kroppen. Jag fick ta blodtrycket som första visade på 88/58 och en stund senare 94/64. Kanske inte helt konstigt att det snurrar.
16031141603115

Jag har vilat efter det och fick så pass mycket energi att jag orkade ta med lillan och fixa lite ärenden. Vi hämtade ut paket, handlade fredagsmys, hämtade ut en mobil och köpte en tavelram. I ett av paketen låg nämligen en tavla från framkallaapp med 54 av mina älsklingsbilder. Den är helt underbar, jag kommer beställa flera för det var så enkelt och jag älskar att ha bilder på oss. Jag längtar till imorgon när tavlan ska upp på väggen.
1603113160311616031171603118
Fredagsmyset idag bestod av antipasti. Jag älskar det och det gör min man med. Jag hade vunnit ett presentkort på Zetaprodukter så jag shoppade loss friskt idag. Jag älskar deras produkter, köper säkert för tusenlappar varje år så att vinna det priset var verkligen uppskattat.

Nu ligger jag i alla fall här i sängen under den skönaste filt jag någonsin ägt. Den är mjuk, ganska tung och härligt varm. Jag funderar på att köpa en till Robert men han är ingen filtperson. Annars går dom att köpa här.  Jag känner mig trött och lugn och jag hoppas på en god natts sömn. Kram på er och ha en fin helg!
1603119

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s