En riktigt lyxig tjejhelg

kr1
Det var underbara Sarianne och Aja som bjöd in till denna tjejhelg som slog det mesta jag varit med om.

Att ha ett helt gäng vänner som man kan skratta och gråta med, som accepterar en precis som man är, i mitt fal stundtals otroligt tråkig, andra gånger något urflippad är en enorm lyx. Att få spendera två dygn med dessa tjejer är ännu lyxigare och att få göra det på en fantastiskt lyxig plats gör det hela mer likt något ur en TV-serie eller en film än verkligen livet. Jag var med om det i helgen, i mitt liv, i verkligheten. Jag tillsammans med åtta vänner upplevde tjejhelgen som slår det mesta, miljoner skratt, timmar av prat, obeskrivliga mängder kärlek och allt i en otroligt lyxig atmosfär. Vi har varit på en kryssning med Tallink Silja Line som slår det mesta.

Jag har arbetet på sjön ett par, tre år. Jag jobbade på olika passagerarfärjor på ett norskt rederi och det var bland det bästa jag gjort i mitt liv. När jag åker färja känner jag mig som hemma, men jag är också en kritisk passagerare, jag vet vad man kan förvänta sig, har åsikter om vad som borde erbjudas och är inte alltid den lättaste kunden att göra helt nöjd.  Jag har rest flera gånger på olika rederier och varit skeptisk till hur saker skötts. Det finns de gånger jag varit desto nöjdare, som i somras då jag och min man åkte till Helsingfors med Tallink Silja Line. Det var en alldeles speciell resa som förändrade mitt sätt att tänka på kryssningar. Vi hade en jättefin och romantisk resa som var helt oförglömlig. Ni kan läsa mer om den här. Vad jag kan säga om helgens resa var att jag inte fann en enda sak att klaga på, allt var perfekt, hytten, maten, aktiviteterna och självklart sällskapet.

Jag kommer berätta mer om vår resa framöver. Jag ska bara se till att ladda över bilderna i datorn först och fundera på hur jag på bästa sätt ska kunna återge en helg jag aldrig vill glömma.

Kram på er och glöm inte att man måste vila ibland. Jag känner själv att jag behöver göra det lite nu för huvudet är rätt trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s