Tips! Snart startar snart Jollyfesten

Hejsan på er finingar. Här sitter jag mitt i natten och skriver. Jag satt och jobbade till strax innan midnatt och när jag ändå var vaken tyckte jag att det var lika bra att hålla mig uppe en stund till och skriva ett blogginlägg för att tipsa om Jollyfesten som drar igång imorgon 3/3.

Mars är ju faktisk en vårmånad även om det är riktigt kallt och ruggigt i Karlstad nu. Jollyroom vill fira in våren och kommer ha fest i två veckor. Festen börjar på torsdag 3/3 och varje dag fram till 17/3 kommer produkter till riktiga kanonpriser presenteras. Det ska verkligen bli spännande, jag kommer hålla koll. Säkert dyker det upp något vi här hemma tänkt köpa. Vilka produkter som kommer dyka upp är hemligt men det ska vara allt från barnvagnar till inredning och kläder.

Jag hoppas kunna fynda något riktigt bra till vår blivande treåring. Jag kan faktiskt inte förstå att om exakt en månad har jag varit mamma till honom i tre hela år. Har han inte alltid varit här, kom han inte nyss? Klart som sjutton att han ska firas med fina presenter och har jag tur hittar vi saker till riktigt bra pris på Jollyfesten och får pengar över till fler överraskningar.

jolly

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s