En händelserik vecka

1602281

Det har varit en händelserik vecka, en vecka med mycket jobb, mycket att fixa med och många småsaker som blivit gjorda, ni vet sådana som inte syns om man gör men verkligen märks om man missar dom.

Jag har svårt att minnas veckan, så mycket har det faktiskt varit. Torsdagen i Göteborg på jobb var tyvärr ingen hit men sen kom en underbar helg med badhusbesök på fredagen, massa olika småturer på lördagen och idag, söndag har vi varit i Mariebergsskogen, lekt i trädgården och besökt IKEA. Jag och lilla F har bakat en massa med, bland annat en tårta till Mariadagen.
160228416022820

Något stort som hände denna vecka var att lilla F blev blöjfri. Vi har väl egentligen inte försökt så mycket med et tidigare, men nu var det dags. Det var egentligen från förskolans sida som förslaget kom att försöka jobba med det. De ville gärna ställa upp och hjälpa till med träningen vilket var toppen. Jag min nybörjare hade trott att de absolut inte ville hålla på med sånt och därför hade jag tänkt vänta till semestern.

I måndags började vi i alla fall och i början vågade inte lilla F gå på pottan eller toa men på den femte dagen kom modet fram och han höll sig torr utan olyckor. Den sjätte och sjunde gick precis lika bra. Dagtid har vi numera en blöjfri kille, även under eftermiddagsvilan. Vad härligt. Snacka om att han är stolt.

16022871602288

Humöret på barnen svänger snabbt just nu, det är grin och gnäll ena sekunden för att nästa sekund gapskratta och spela pajas. Jag älskar stunderna av skratt och glädje. Det är tyvärr lite jobbigt med lillan som inte längre är så liten men mest vill bli buren hela tiden. Den damen kan det där med att gråta. Hon kan det där med att charma sim omgivning med kan jag meddela.

1602282116022810

Nu ska det bli riktigt skönt att avsluta den här veckan. Nästa vecka är tillägnad företaget och barnen. Det blir en massa hemmajobb och förhoppningsvis kommer jag komma ikapp med allt som mitt vanliga jobb och all extratid där gjort att jag hamnat efter med.

Kram på er och hoppas veckan som kommer blir bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s