Lördag lördag

1602202.JPG
Det doftar riktigt gott här hemma med dessa doftpinnar från K.Lundqvist. Som en påse färggranna karameller men för vuxna.

Just nu har jag inte riktigt tid att blogga så mycket som jag gjort tidigare. Det finns nästan inga lediga timmar på dygnet utom de jag sover. Antingen är jag med barnen (och då sitter jag inte vid datorn) eller så är det jobb av något slag eller träning. Hälsan går först så jag plockar bort allt som inte behöver göras. Nu kommer ändå ett litet inlägg för jag har  mitt skrivbehov som inte försvinner bara för att jag har mycket att göra.

Jag hade ju tänkt att arbeta 10 timmar i veckan men så är det inte alls längre. Jag vill inte att barnen är på förskola onödigt mycket så jag försöker få en hel del jobbrelaterat gjort efter att de somnat på kvällen. Runt 20 timmar i veckan på förskolan är okej, mer orkar de inte riktigt än och jag känner inget behov av att stressa fram att de klarar mer tid där heller. Framförallt orkar inte jag vara ifrån dom så mycket mer än de där 20 timarna.
16022011602202
Lillan provar några fler användningsområden för den ljuvligt mjuka snutten från LIKALYX.

Min man jobbar helg så det känns helt okej för mig att sitta på kvällen och natten när han ändå inte är hemma och jobba. Det är faktiskt mysigt att få tid ensam med barnen även om det tar en hel del på krafterna. Lillan är fortfarande envis med att gråta så fort jag inte bär henne och storebror har mycket vilja men båda har också så många fina stunder.

Lilla F blir så stor så fort. Jag an inte fatta att han fyller tre år i april. Han själv förstår det desto bättre och pratar om det hela tiden. Han har bestämt färger på kalaset och tårtan, han vet vilka kakor han vill ha och vad han önskar sig i present. Det är roligt att höra på alla hans funderingar och önskningar. Jag har alltid tyckt att han är en sådan liten tuffing men senaste veckorna har han verkligen blivit en stor och frän kille.
1602203
Vår tuffing testar sina nya skor

Nu ska jag sätta mig några timmar vid datorn och kolla på lite bilder. Hoppas att ni får en fin fortsättning på helgen!

Annonser

One thought on “Lördag lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s