Födelsedagsfirande och planering

Efter att lillan sovit på lunchen vaknade hon utan smärta i handen. Vi tror i alla fall att hon inte hade särskilt ont för hon brydde sig bara om handen när hon kom på sig själv då och då eftersom hon såg såren.
1602091

Min pappa fyllde 70 år idag så vi åkte fit för att fira honom. Vilken tur att vi inte missade det på grund av läkarbesök och annat trist som den här dagen skulle ha kunnat slut i. Lilla F ville ge bort presenten. ”Här har du en bok” sa ha och lämnade över paketet. Överraskningsmomentet är uppenbarligen inte så viktigt för honom.

Vi bjöds på jättegod mat och det kändes nästan som att magen skulle spricka av al vi stoppade i oss. Barnen lekte ganska vilt och jag kände krafterna ta slut någon gång runt klockan fem. På något vis orkar en ju ändå så vi tog oss imål även denna dag.
1602092160209316020941602095

Jag tycker att det är så roligt med lilla F just nu. Han leker mycket rollekar och många gånger är det hela scener från mumin som han återger i sin lek. Igår satt han och fiskade och berättade att han var snusmumriken. Lilla gullunge!

Nu sover lillan och storebror tittar på mumin. Jag har precis förberett för morgondagen. Barnens sovvagn, sovpåsar och filtar ligger i bilden, varsin påse med sovkläder är packad, deras förskolekläder ligger i varsin hög och mina kläder för morgondagen är framtagna. Allt är klart och när jag jobbat ett par timmar ikväll är det bara att somna oh förhoppningsvis inte vakna förrän det är dags att klä på barnen och åka till förskolan med dom.

Hoppas att ni haft en fin tisdag och att lagom många semlor ligger i era magar.

 

One thought on “Födelsedagsfirande och planering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s