Mot en ny vecka

1602074
Vilken vecka det varit. Jag har jobbat ganska mycket, varit på kvällskurs, tränat fem pass och sovit ovanligt mycket. Fredag kväll var jag la mig redan klockan 20, jag var totalt utmattad. Helgen har gått så fort, jag kan inte riktigt förstå det.
16020761602075
Vi har varit ute mycket, bara gått omkring och upptäckt omgivningarna och passat på att låta barnens fantasi flöda. Jag har behövt vila både hjärnan och kroppen och jag tycker nog att jag fått det. Under veckan har jag sovit mer än vad jag brukar göra under en månad. Det har varit underbart skönt men jag förstår att det behövs mycket mycket mer än så för att komma ikapp och bryta den stora utmattningen orsakad av år av sömnbrist. Jag tänker att tids nog kommer jag ändå vakna en morgon och känna mig hyfsat utvilad. I år jobbar ag stenhårt på att få en så bra hälsa som möjligt, att komma tillbaka till orken och livet utanför föräldraledighetsbubblan.
16020771602078
Jag ska alldeles strax lägga mig och läsa och kanske skriva någon liten lista inför veckan som kommer. Söndag kväll är speciell, jag har alltid gillat den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s