Livet här och nu…

1501242
Förkylningskuren

Måndag förmiddag och sista inskolningsdagen för lillan. Jag sitter hemma i köket och försöker andas några lugna andetag och slappna av innan det blir full rulle här hemma igen.

De sista veckan har varit utmanande med sjukdomar, tandsprickning, sömnlöshet och ett ganska slitande humör hos både barn och vuxna. Det är typiskt att sådant klumpar sig när jag är ensam med barnen mest hela tiden. Förra veckan nådde jag en punkt där jag kände att nu går det inte mer, jag kan inte bita ihop och köra på mer. För första gången sedan barnen föddes fick jag ringa min man och be honom komma hem från jobbet.

Nu mår jag i alla fall ganska bra. Egentligen borde jag inte skriva så för då är väl febern tillbaka snabbt som blixten igen. Men ja, nu mår jag bra och jag har massa positiva tankar och saker på gång. Förutom att förra veckan var riktigt tung var den nämligen otroligt bra med.

Jag trivs enormt bra på nya jobbet och jag känner att det ger mig väldigt mycket energi. Jag har massa tankar om projekt jag vill sätta igång med framöver, idéerna bara poppar upp hela tiden och det känns lite som de gör det även i andra områden i livet.

Januari var en bra månad när det gäller att ta hand om mig själv. Jag har börjat träna, till och med skaffat gymkort och trots sjukdom fick jag till 13 pass under månaden. Jag mår så mycket bättre när jag kan träna och nu vill jag bara göra det hela tiden. Jag har också lagt in ”avslappningspass” som kan vara att läsa en bok, ta ett bad osv och det har varit jättebra. Genom att vila på ett medvetet sätt har jag blivit piggare. Från att varken ta ut mig eller slappa av ordentligt har jag sett till att få båda delarna och inte bara det stora grå mitt emellan, nyttigt!

Så finns det stora lilla projektet, projekt X. Det projekt som skrämmer och lockar samtidigt, som puffar på i huvudet men som jag sagt inte ska få något större utrymme innan lillan skolats in. Nu är hon inskolad, nu får jag tänka. Välkommen till världen lilla projekt X. Idag börjar du finnas.

Med det sagt ska jag ta och fixa till här hemma lite, om 15 minuter är det dags att hämta barnen och sen är det säkert fullt ös resten av dagen. Ikväll kanske jag hinner tänka mer på det där projektet.

Kram på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s