Familjehelg, feber och time out

16012410
Den här helgen skulle vi vara hemma hela familjen, jag hade verkligen sett fram mot den. På fredag förmiddag skulle lillan med pappa på inskolning men sedan var all tid avsedd att spendera tillsammans.
16012411601242
På fredag morgon tog jag och lilla F bussen till stan, han gick med mig hand i hand och pratade och skrattade. När han kom till järnvägsstationen och jag berättade att vi skulle ta tåget till Kil för att fika blev han överlycklig. Vi hade en mysig förmiddag ihop. Efter vila mitt på dagen åkte vi och åt buffé hela familjen innan vi besökte muséet och dess utställningar, åt glass och lekte på biblioteket. Tyvärr var det en lång eftermiddag, lilla F var inte på något bra humör. Jag var riktigt trött när det var läggdags för barnen och gav mig ut på en löprunda för att rensa huvudet.

Så kom lördag morgon och jag och lilla F låg kvar i sängen länge. Han tittade på Mumin och jag läste. Vid tiotiden gick hela familjen ut och lekte för att senare ta bilen till Tyrstugan för pulkaåkning. Vi åt lunch på biblioteket och efteråt lekte barnen i museiparken. Vi hälsade på barnens mormor och morfar och senare barnens farmor. Tyvärr blev lilla F varmare och varmare under kvällen och lagom till läggdags kokade han nästan. Vi fick en febrig natt med en grabb som inte gick att släppa en centimeter ifrån sig.
160124316012441601245160124616012471601248
Den här söndagen har jag och lilla F varit inne nästans hela tiden och varvat sängen med soffan. På förmiddagen var han ute i friska luften en stund men efter lunch har febern varit så hög att han inte klarat av mer än att halvsitta.

Helgen blev inte som tänkt men den har varit bra ändå. Jag har verkligen njutit av att ha en familjehelg utan mobiler, datorer eller kontakt med andra än just familjen och släkten. Jag tycket att det är viktigt med lite timeout och vila ibland och det var just så denna helgen varit. Som ett extra plus har de sista skruvarna dragits vilket betyder att vår uteplats nu är klar.
1601249

Nu hoppas jag att vi andra slipper bli sjuka. Jag skulle gärna vilja köpa ett gymkort och börja träna nästa vecka men då måste kroppen vara sjudomsfri!

Hoppas att ni haft en bra helg och att veckan som kommer bli toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s