Inskolning och framtid

1601192
Andra dagen på inskolningen är avklarad. Under tiden vi var där såg jag lillan en gång, hon kom förbi tittade på mig, sa hej, slängde en leksakskorv på mig och yrde vidare mot nya äventyr. Nu är det pappas tur att vara med i två dagar och sedan tänkte jag vara där på fredag igen. Efter den här veckan med en timme om dagen på förskolan kommer vi nästa vecka köra lite längre dagar och på tisdag är planen att vi lämnar förskolan under inskolningen.

Efter 12 dagar är inskolningen klar, det kommer säkert bli toppen, även om jag tror att det hade gått bra att lämna henne redan första dagen. Hon har varit på förskola så många gånger, nästan varje dag som storebror varit där men aldrig fått gå in tidigare. Lillan älskar verkligen att vara där och även om jag tror att hon är yngst märks inte det, hon är kaxig, framåt och väldigt social.

Just nu väntar jag bara på att inskolningen ska bli klar, att det nya livet ska börja. Jag ska sätta mig ner och påbörja mina projekt, förverkliga drömmar och lära mig massa nytt. Det kommer bli underbart. Just nu har jag inte ti att tänka många tankar, men det tror jag att jag kommer ha.

Ta hand om er, 2016 är de positiva förändringarnas år, det känner jag på mig.

One thought on “Inskolning och framtid

  1. Oh härligt att det går bra =D, vi delade också upp det så att pappa var med vissa dagar och gjorde inskolningen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s