Sele efter ett år

16010915.jpg
Vår lilla tjej började gå för tre månader sedan. Hennes utveckling gick väldigt fort efter det. Hon slutade krypa direkt och idag springer hon nästan fram. Det märks att hon har mycket energi för hon är aldrig still längre.

Jag hade en tanke om att bärselen skulle användas mindre när lillan passerat ett år och började gå men det har nog snarare blivit att den använts mer. Nu är det faktiskt näsan ännu mer praktiskt med sele. Hon kan gå så mycket hon orkar och när hon är trött eller på platser där det inte är så bra att hon springer omkring får selen komma fram.
16010910
Lillan i sin Ergobaby original, hon älskar att sitta där.

Jag tycker att det svårt att kombinera att barnet får gå själv och att ha det i vagnen. Framförallt är det nog för att jag fortfarande måste passa på henne när hon går och då är det inte särskilt praktiskt att samtidigt gå och dra den tomma vagnen. Det är också enklare att att ha lillan i sele och hålla storebror i handen än att ha lillan i vagnen och dra den med en hand för att kunna hålla storebror i andra.

Innan jul var vi iväg på några julmarknader och ute i affärer med mycket folk. Då var det så skönt att ha selen för ärligt talat –jag hade blivit galen av att dra omkring på en vagn där. Nu har jag inget emot vagn på det viset. Vi avvänder vagn ofta, både med ett och två barn. Det finns tillfällen då vagnen passar bättre och tillfällen då selen gör det. Jag är glad att vi kan köra med båda, men lillans favorit är helt klart selen så den kommer vi köra vidare med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s