Snöyra

Det har snöat hela dagen i Karlstad. Jag började dagen med att förbereda kalops som fick stå och puttra medan vi tog en utflykt i vinterskogen.

Det var en typisk sån dag när en som förälder försöker få till något riktigt bra men då det inte riktigt går så bra som en hoppats. Jo då, barnen busade och lekte, åkte pulka och snowracer, skrattade och skrek men någonstans på vägen, ungefär när vi hade två kilometer hem tog energin slut. Det blev en utmaning att få med barnen hem.

Jag kommer ändå bära med mig minnen från utflykten för det var faktiskt mysigt stora delar av tiden. Snön som föll och det vita vackra landskapet var magiskt och när barnen busade och skrattade då var det såklart härligt.

Jag är glad att de små har sina overaller från Isbjörn. De håller dom varma och torra men är samtidigt så smidiga de inte hindrar rörelseförmågan det minsta, och rör sig, det gör ju verkligen våra barn. Idag tänkte jag på vilken energi snö verkar ge dom. De sprang, gick, kanade, hasade, kröp, ålade, rullade och kastade sig rakt ner på marken. En vinteroverall måste verkligen vara tålig. Våra syns det inte ens på att de är använda.

Ikväll har jag gjort något som är början på något nytt… första steget är taget och det blir spännande att se var det för mig.

Hoppas att ni har en bra helg!
1601092160109116010931601097160109916010961601098

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s