Vi fick tänka om

Det nya året börjar med nya tankar, nya upplevelser, en nystart och nya vägar i livet.

Det var mycket som hände i slutet av året. Saker vi inte kunnat föreställa oss och saker som vi kanske inte riktigt sett var på gång. För att livet ska fungera så bra som möjligt förändrar vi olika saker.

Att träna och att vila är två saker jag ska se till att sköta. Jag måste må bra. För att vara en människa jag tycker om måste jag ha ordning omkring mig och även få vila och slita på rätt sätt.

Jag avskyr den föräldern jag var förra årets sista dagar, trött, tvär, med dåligt tålamod och alldeles för arg. Jag tänker inte vara den föräldern mer. Det har varit betydligt bättre senaste dagarna.

Vi har haft för mycket med många saker, det påverkade mitt humör mycket. Tyvärr har jag ingen energireserv men jag tänker bygga upp en. Nu börjar det arbetet. Jag måste prioritera rätt.

Många saker ligger bakom det oväntade beslutet att lilla S ska börja förskola nu. Jag är rätt säker på att det är det bästa för alla i familjen även om det inte var min plan. Jag får erkänna att jag planerat fel. Lillan ska börja, vi bestämde det igår. Det känns konstigt och bra. Jag vet att det är början på något nytt och nödvändigt för oss. Det är dags att vi vuxna kommer på banan igen och blir precis sådana där starka, uthålliga och aktiva föräldrar som vi vill vara.

Nu ska jag vila. Vila. Vila. Jag vill bli hon som orkade allt. 2016 är året jag ska få superkrafter! Kram på er.

image

Annonser

2 thoughts on “Vi fick tänka om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s