I stillhet

fågel2
Jag är på jobbet, egentligen har jag lunch men regnet öser ner och jag har hellre rast på mitt kontor i värmen än att gå ut och äta. Även om jag inte har arbetstid just nu får jag lite dåligt samvete över att jag gör något privat. Jag vet inte varför jag är så enormt plikttrogen men jag jobbar för att släppa det. Jag jobbar på att står det att jag ska jobba 4 timmar ska jag jobba 4 och inte 4,5 eller liknande. Egentligen är jag nog en lätt anställd att ha att göra med på det viset, jag ser till att göra det jag ska (minst) utan att behöva bli tillsagd.

Jag sitter i alla fall här och funderar över morgondagen, planerar och skriver lite listor i huvudet. Imorgon tänker jag fixa lite julgrejer medan barnen är hos mormor och morfar på förmiddagen. Det känns lyxigt att kunna få städa och skaffa julgran utan två hjälpredor. Jag lägger ribban lågt när det gäller julfix, det ska bara vara för att det känns kul eller mysigt, inga måsten eller krav. Blir det inte mer än en liten tomte i ett fönster så får det vara så. ullen handlar med om känslor och gemenskap än om de materiella tingen för mig, men visst är det mysigt med lite pyntning och i år är det allra mest för lilla F som vi gör det.

Hoppas att ni inte känner för mycket julstress, själv verkar jag jätteavslappnad eftersom jag verken har mobil eller plånbok med till jobbet idag. Vet ni vad? ibland är det bara så skönt att inte kunna bli nådd! Trevlig torsdag på er!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s