Älsklingsplagget

1512155
Det finns sådana där plagg barnen har som jag kommer minnas med kärlek. Sannas overall av märket Ebbe från Babyshop är just ett sådant. Den är så fin, jag är ju en Ebbeälskare och denna fleece är min favorit.

Jag tycker att det är så praktiskt med ett sådant här plagg. Det är egentligen för tunt för att ha som ytterplagg om man ska vara ute en stund nu när det varit minusgrader men det är det perfekta plagget i åkpåsen, i bilen (för glöm inte att det inte får vara tjocka fluffiga plagg, det påverkar säkerheten) och det är ett toppenplagg när man kanske tar bilen, går en liten sväng över en parkering, in i affären och kör det där ”fixa ärenden-racet”. När det blir lite varmare ute är det ju ett kanonplagg med. Nu råkade ju jag skaffa så stor storlek så lillan har haft den hela hösten, kommer ha den hela vintern och säkert våren med. I vår kanske brorsan får en matchande jacka.

Här har lillan på sig overallen när vi var tvungen att spontant tvärbromsa bilen, parkera och hoppa ut. Råkar man träffa på snö en sån här vinter gäller det att stanna och känna på den.
15121571512151

Annonser

4 thoughts on “Älsklingsplagget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s