På jakt efter den bästa överraskningen

image

Jag och min man fyller år på samma dag. Det är lite speciellt och den dagen har alltid känts som något alldeles extra. 

I år fanns inte något utrymme att fira alls. Min man jobbade och var borta från 6 på morgonen till 20 på kvällen. Jag hade en arg 21 månaders och en väldigt mammig snart 4 månaders hemma med mig, det var inte helt lätt. Det var ärligt talat mer än vad jag egentligen orkade den dagen med den huvudvärken och tröttheten. Jag kan erkänna det. Efter en vecka där jag i stort sett varit ensam med barnen all deras vakna tid och båda var i krävande faser låg jag bara tyst i sängen av utmattning när de somnat, jag grät mig till sömns för jag kände mig otillräcklig då båda barnen egentligen behövde min fulla uppmärksamhet hela tiden den dagen.

Snart är det dags för födelsedagen igen. Denna gång tror att vi får fira vår dag ihop då min man förmodligen är ledig. Jag skulle så gärna vilja göra något extra för att fira oss. Vi unnar oss inte så mycket saker och jag tänkte att vi verkligen är värda något extra, men jag har inte riktigt bestämt vad. Det skulle vara roligt att komma på en riktigt fin överraskning för honom, något vi båda kommer uppskatta.

Snälla snälla, kom gärna med tips. Jag är en riktig romantiker och faktiskt bra på överraskningar men det skulle vara så kul om jag fick något tips som tog mig en liten bit utanför mina egna inkörda tankar.

Tack och kram!

One thought on “På jakt efter den bästa överraskningen

  1. Varför inte tillbringa en dag på dagspa på t.ex.Sunne Spa. Så mysigt och avkopplande och ni behöver ”bara” ordna barnvakt på dagen (fall det är svårt att få barnvakt längre). Du skriver verkligen så fint i din blogg och visar en så stor del av det verkliga livet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s