Tidiga julklappar till mig

Vi har helt slutat med att ge varandra julklappar vuxna emellan. Egentligen är det lite dumt eftersom vi inte unnar oss så mycket sedan barnen kom. Kanske borde vi köpa lite saker till oss själva iställe, fast redan innan jul.

December brukar va fyllt med sammankomster, julbord och julavslutningar, luciafiranden och glöggkvällar. För min del skulle ett gäng julklappar i förtid vara toppen. Och jag har minsann fått lite julklappar i lagom tid innan alla de helt tillfällena när man kanske vill vara lite extra fin, lukta gott eller känna sig fräsch. Här kommer lite tips från mig om julklappar till sig själv.
yvesroch
Yves Rocher har så mycket bra grejer, jag bara älskar den här paletten, det känns som helt rätt färger i vintertid. Både jul, nyår, födelsedag och bröllopsdag kommer detta åka fram!
prod
Denna CC-cream från LA ROCHE-POSAY och JOHN FREIDAs Frizz ease kan jag verkligen rekommendera. CC-krämen är verkligen så som jag vill ha den och frissigt hår… mitt blir helt hopplöst den här årstiden så det kan behöva lite extra hjälp.

emma
En god doft är väl ändå något som sätter lite guldkant på både vardag och fest. Jag som ammat och burit barn i sele i nästan tre år har varit väldigt restriktiv med dofter men har nu börjat smyga in det i livet igen, framförallt till fest men även på jobbet. Jag vill gärna ha en doft som inte sticker ut för mycket, det ska kännas fräscht och komma fram lite diskret. Jag har väldigt svårt med dofter som fyller ett helt rum väldigt starkt och gör att man nästan blir illamående. Jag skulle vilja beskriva Rue e Varenne från Emma S. som doft som känns, mjuk, varm, trygg, som n doft som bär med sig minnen från varma sommarkvällar. Den egentliga doftbeskrivningen hämtad från hemsidan säger följande ”En doft med toppnoter av Liljekonvalj och Päron, mellannoter bestående av Apelsinblomma och Vit mysk samt basnoter av Ljus mocka, Vanilj och Patchouli.” Ungefär vad jag beskrev va?

Ja, det här var några julklappar till mig, sånt som en faktiskt är värd ibland.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s