Vi fixar en överraskning

1511272
Den här fredagen har varit full med lek och bus och när pappan i familjen åkte till jobbet strax efter fem kände jag att mina krafter nästan var slut. Jag funderade på vad som skulle kunna få dom att komma tillbaka och kom på att jag och lilla F skulle baka en kladdkaka till adventsfikat. Tanken på att lilla F skulle få baka och vara glad tillsammans med tanken på pappans glädje när han bjuds på kakan gav mig massa energi.

Det var ingen lek att baka med en trött och gråtig ettåring som ville klänga på mig, en tvååring som ”kan själv” och en vuxen som har lite svårt för mycket stök och kladd. Jag vet att det där med att lära sig att stå ut med röran är något ag behöver lära mig. Båda jag och min man har kommit långt men kan nog bli bättre båda två. Ikväll fick jag i alla fall en lektion i ”klara av stök”.
15112711511273
Nu hade vi det riktigt mysigt. Lilla F öppnade glatt förpackningarna med kockkläder och köksredskap av märket JaBaDaBaDo från Köpbarnvagn. Han älskade grejerna och även om jag egentligen täkt att vissa av sakerna ska finnas i hans leksakskök så fick dom ändå användas ikväll. Lilla F var riktigt duktig och tog hand om disken efteråt också.
1511274

Nu är köket rent igen, där står en nybakad kladdkaka. Den lilla bagaren sover. Han bad själv om att få gå och lägga sig, stora kille. Han kommer garanterat vilja baka snart igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s