Tiden flyger fram

1511212
Lördag kväll och jag bjuder på lite bilder från vår lek i museiparken idag. Det var så roligt att se barnen röja loss trots att det var några minus ute. Förra vintern verkade lilla F mest besvärad när det var kallt. I år sprang båda barnen omkring och lillan hon lekte på utan att bry sig om vad vi andra sysslade med. Vår lilla klängapa frigör sig mer och mer. Vinteroverallerna är så bra, jag älskar verkligen Isbjörn.
151121515112131511214

Den här veckan har gått otroligt fort. Det har varit så mycket att göra och jag har knappt hunnit med något annat än ”måsten”. Nu får ju mina måsten kanske inte ses som så viktiga, dit hör ju till exempel att ta julkort och att sy munkkostymer, gå på VIP-kväll och spela fotboll i mörkret ute på gatan. Visst gör jag roliga sker, men jag har inte hunnit sitta ner och bara andas ut, kanske slösurfa på nätet, vara social eller nöjesvila.

Nu är det i alla fall lördag kväll och jag har inte hunnit förbereda min vistelse i Stockholm trots att jag ska åka halv nio imorgon. Jag ska strax börja packa i en rasande fart och hoppas på att få med det viktigaste, sen ska jag vila. Jag hr i alla fall bockat av en viktig punkt för nästa vecka, köpa grejer till barnens paketkalender. Jag beställde ett paket för hela kalenderna på EKOLEKO för 250 kr vilket är mindre än halva deras ordinarie pris för produkterna en och en. Nu kommer jag få hem grejer till alla luckor och dessutom saker som är giftfria och snälla. Tack för den tids- och pengabesparingen!

Nu blir det supersnabb packning, det kommer säkert gå toppen. Det viktigaste att ha med är det glada humöret så att jag njuter fullt ut över det dygn jag ska spendera på underbara Skepparholmen tillsammans med ett gäng härliga tjejer.

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s