Älskade åkpåsar

nordi2
Ja, barnens nya åkpåsar är verkligen älskade. Jag tycker att de är underbara och har bara gott att säga om dom efter de erfarenheter jag fått den första dryga veckan som vi använt dom. Åkpåsarna av märket Nordlys från Jollyroom är varma, fluffiga, mjuka, rejäla i storlek och så snygga.
nordis
Hur de fungerar rent praktiskt ger dem höga poäng hos mig. De har hål för fempunktssele vilket behövs till våra babyjoggervagnar. De är bra i storlek, passar både en normallång 14:månaders och en extra lång 2,5:åring. Åkpåsen har dragkedja fram vilket gör det behändigt att placera ett barn i den. Den går att öppna nere vid fötterna med och även öppna helt så att den blir ett lammskinn istället för påse. Vill man ha den lite öppen fram så funkar det utmärkt då den är försedd med knappar som håller tillbaka det uppvikta.
pagenl

Jag älskar praktiska grejer, men de ska helst vara snygga med och det tycker jag verkligen att åkpåsarna är. De oklippta lammskinnet är ju så fint och barnen blir enormt söta när de sitter i sina påsar. Modellen är enkel och stilren, precis som jag vill ha den. Ett tort plus vill jag ge påsarna då de är försedda med reflex som en grå detalj vilken bara förstärker påsens snygga utseende.
nordi1
Vad tycker då barnen om åkpåsarna. Myyyyyyyyyysigt säger lilla F. Han har åkt i sin till förskolan kalla mornar och sovit i den på vilan. Det är såklart skönt för honom att inte behöva ha massa kläder när han sover utan får mysa i påsen istället. Lilla S är lite för liten att uttrycka sin åsikt men hon somnar så gott när vi är ute och går och lägger gärna kinden mot lammskinnet och myser. Både barn och vuxna gillar påsarna helt klart.

PS! På min Instagram @momentsbymary.se kan ni tävla om att vinna en likadan åkpåse!
nl3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s