Vardagstankar

image

Ett varmt bad fick hamna högst på ”måstelistan” ikväll. Dagarna går så fort och att få slappna av och låta tankar, känslor och upplevelser komma ikapp är viktigt.

Den senaste veckan har fotboll och bandy kommit in i liv. Vi spelar på gatan innan kvällsmaten och det är så mysigt. Lilla F springer snabbt nu kan jag lova. Jag själv springer efter så gott jag kan. Äntligen kommer lite roligare vardagsmotion in i livet. Två kvällar har jag och lilla F varit ute och gått i mörkret. Vi har bara gått och tittat och pratat. Han börjar bli stor och den där tiden med honom när han är lugn och sansad är så värdefull. Det är så roligt att umgås med honom. Extra roligt är det att han blir glad av att göra saker ensam med mig.

Lillan är också på väg att bli stor. Det är sån skillnad på henne nu jämför med för några veckor sedan. Hon är verkligen ett litet busfrö men och full av energi.

Efter en tid av sjukdom har jag börjat röra på mig igen. Det är skönt och välbehövligt. Det får bli en blandning av vardagsmotion i form av barnbus och barnvagnspromenader samt barnvagnsjogg och ensamjogg. Förhoppningsvis får jag hålla mig frisk och kan bygga på det.

Nu ska jag ta tag i några av alla saker jag måste fixa innan läggdags. Det här med att hinna med saker är inte jättelätt just nu men jag är enormt glad att jag prioriterade det där badet.

Godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s