Grattis

image

Idag firar jag och barnen en person, viktigare än någon annan. En människa som alltid menar väl, som är omtänksam, ödmjuk, fylld av humor och energi men samtidigt lugn och trygg.

Vi firar personen som busar bäst av alla i världen, som hittar på de bästa lekarna med barnen men också är den bästa famnen att landa i när tårar rinner. Vi firar den person som orkar mest av oss alla, den som så ofta får oss andra att orka en bit till.

Vi firar personen som kan vakna klockan sex på morgonen efter att ha varit uppe och pysslat om barn flera gånger under natten, som sedan är vaken och fixar med baren, med hemmet med massa annat, matar och nattar, dammsuger och leker och tolv timmar efter att han gått upp åker till jobbet för att vara där 12 timmar till innan han åker hem och äntligen får sova. Personen som efter att göra såhär sover 4 timmar, går upp för att han vill hjälpa till med lunchläggningen, lägger sonen sover en timme till och sedan kör fullt ös med barnen och allt annat innan jobbet börjar igen.

Vi firar den personen som gör saker som det ovan, om och om igen men som ändå alltid säger att det är jag som gör det stora jobbet som är hemma med barnen jämt. Vi firar den människa som ger dagarna liv, som ger nätterna trygghet, som ser till att hemmet är rent och att barnen är glada.

Idag firar vi den människa som jag är lycklig med, varje dag. Den människa som jag inte vill ändra något på, den människa som jag älskar att dela dagarna med och den enda människa jag någonsin träffat som jag skulle sett som en person nog god att bli förälder tillsammans med. Idag firar vi den pappa som har en styrka, värme, kärlek, omtänksamhet, humor, fantasi, ork, uthållighet, trygghet och busighet som inte ens superhjältar besitter. Grattis pappan i familjen och alla andra pappor på fars dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s