Redo för vintern

15110210
Nu kommer jag och tar dig, skriker storebror

Ni vet att vi älskar att vara ute va? Vi vuxna älskar det nästan alla dagar, barnen älskar det varje dag. Nu närmar sig vintern och jag längtar efter den. Vintern är speciell, det är vår årstid, vi valde faktiskt att gifta oss på vintern, det kändes naturligt.

Förra vintern gjorde vi ett lite dåligt val av overall till storebror. Det har vi sagt att vi inte ska göra igen. Denna vinter kommer barnen vara rustade från topp till tå med det bästa. Vi kan inte påverka vädret, det kommer komma kalla dagar, det kommer komma blåsiga dagar, det kommer komma våta dagar och alla de dagarna ska barnen vara varma och torra innanför kläderna. Hur jag tänker kring barn och deras vinterkläder (framförallt overaller) finner ni här.
1511029
Det perspektivet som är vanligast när kameran åker fram, de vänder ryggen till

Den här vintern kommer barnen gå klädda i plagg från mitt favoritmärke när det gäller kläder för utomhusaktivitet, Isbjörn. Jag har klämt och suktat efter på deras testvinnare, bästa premiumoverallen, Penguin både på mässor och på Naturkompaniet här i stan och idag fick jag sätta på mina små busfrön de bästa vinteroveraller man kan tänka sig. Storebror hade valt färg själv medan jag valde min favoritfärg till lillasyster. Tillsammans med den fantastiska overallen kommer barnen ha matchande mössor och vantar från Isbjörn. Nu kommer jag vara säker på att de håller sig varma och torra, så skönt!
1511028
Syskonkramar

Så vad är det jag älskar så mycket med Isbjörns kläder? Allt, skulle jag svara. Det är kläder av hög kvalité, genomtänkta och praktiska, det går att lita på deras funktion och samtidigt är de supersnygga. Mina barn ser ut som små ”adventures”, multisportare, utomhusälskare och skogsfantaster när de bär Isbjörns kläder, precis som de ju är. Bara en sån sak som att kläderna ska hålla för minst tre barn är fantastiskt. Att slippa oroa sig för att behöva köpa nytt när halva vintern har gått och också göra ett bra miljöval eftersom overallen går att använda av flera barn är enormt värdefullt.
1511023
Att det fungerar utmärkt att röra sig och leka med Isbjörns overaller på visade barnen redan idag.

Jag längtar verkligen efter vinterkylan nu och att få sätta på barnen overallerna, mössorna och vantarna och utmana alla tänkbara väder. Låt vintern komma!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s