Söndagstankar

1510281
Den här vecka har varit speciell, den började med en sjuk liten grabb och avslutas med en sjuk liten tjej. Själv hade jag varit sjuk om jag inte varit mamma till två små som gör att jag inte har tid med det. Vi har haft massa kul ihop och lite kämpigt med. Jag har fått jobb och börjar våga blicka framåt, jag njuter av att göra det. Förhoppningsvis frisknar jag till under veckan och hinner tänka på jobbet och vad jag hoppas få ut av det. Nytt jobb och att jobba överhuvudtaget innebär att en hel del praktiska saker behöver fixas också.

I 18 timmar var vi ifrån barnen på hemmaplan. De här 18 timmarna tillsammans med vetskapen om att jag snart ska börja jobba gav mig en hel del insikter, framförallt om hur djupt inne i småbarnsbubblan jag är. Vi skulle gå ut och äta, jag visste inte ens vilka restauranger som finns, för jag har vari ute och ätit lika många gånger de senaste 2,5 åren som jag var på 2 veckor förr. Vi gick förbi en väskaffär, jag tittar aldrig i fönstren längre men jag gjorde det då. Jag insåg att jag inte kollat i skyltfönstret på över 2,5 år för den enda väska jag har användning av är den med barnens blöjor och andra nödvändigheter. Väskaffären är egentligen en symbol för många andra saker. Jag har inte handlat andra saker heller, jag har inte tittat på tv, jag ar knappt sett på TV, inte läst några böcker, inte varit iväg och tränat, inte gjort särskilt mycket annat än att vara med barnen. Det är absolut inget jag ångrar, jag älskar att vara med dom, även om jag oftast är det dygnet runt varje dag. Jag känner däremot väldigt starkt att jag behöver lite mer tid ifrån dom, lite mer tid att hinna fokusera på något mer, för när jag är med dom hinner jag inte något annat.

Ja ni ser, där kom en utläggning om saker som snurrade i huvudet igår och idag. Nu ska jag snart vila igen men jag vill passa på att tipsa om något jag inte provat innan, nämligen rött ris. Jag köpte det för några dagar sedan och mums vad gott det var. Det blir garanterat en stående punkt på våra menyer.

Trevlig söndag på er!
1510282 1510283

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s