Ibland måste det vara okej att inte orka mer

Det finns tillfällen i livet då det enda som gäller är att bita ihop och bita ihop och bita ihop, långt mycket längre än vad någon trott var möjligt. Det finns andra stunder då det säkert skulle gå att bita ihop ännu mer men då det kanske är bra att bara ge upp.

Ikväll är jag trött eller snarare trött, ledsen och utmattad. Det är klurigt att orka när ett larm (en ettåring) tjuter varje kvart på natten och när dagarna spenderas ute i full fart och under testande trots. Idag var jag tyvärr så trött att jag skakade i hela kroppen när vi stod i regnet och blåsten och slängde sten i Vänern. 

Efter vad som känns som en hel dag av prövningar kom jag helt av mig nu på kvällen. När lilla F äntligen somnade satte jag mig i soffan och tårarna bara forsade. Det kändes som jag gav upp och jag lät mig göra det, ganska befriande. Jag är så slut just nu och det råkar vara ett bra tillfälle att ge upp, det är nämligen inte någon fara att göra det. Imorgon blir det nya tag och då kommer jag säkert ha massa bra idéer men just ikväll har jag gett upp och orkar ingent mer. Så fort tårarna slutat rinna ska jag försöka sova och glömma stora delar av dagen.

Annonser

One thought on “Ibland måste det vara okej att inte orka mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s