Måndagstrött

image

Barnen sover i varsin säng, jag ligger under täcket och bloggar och pappan i familjen jobbar. Jag har gått in i den fokuserade dimman så som jag gör de veckor min man jobbar ungefär en dubbel heltid. Jag skäms lite över det men jag missar att höra av mig till folk för jag är så koncentrerad på att vara med barnen all deras vakna tid och på kvällen  när de somnar är jag i regel helt slutkörd.

Vi har haft en bra eftermiddag barnen och jag. Vi tog cykeln med cykelvagnen runt stan och sedan till Mariebergsskogen. Vi har busat och lekt så att vi alla tre blev riktigt trötta. Jag har njutit av vår tid tillsammans och försökt bortse från småsaker som syskonbråk och testande.

Nu hoppas jag verkligen på en natt med mycket sömn, det behövs om jag ska ta mig igenom veckan på ett bra sätt. Jag vill kunna njuta av dagarna så som jag gjort av denna.

I hemlighet går jag och fantiserar om fjällen. Om en heldag bara för mig själv med bra kläder, mina sköna kängor och en ryggsäck full med mat, varm dryck och kameran. Tänk er massa timmar till fots utan sällskap, mobiltelefon eller annat som stör. Bara jag, kameran och fjället. Vilken dröm! Om några år går det säkert att genomföra.

Godnatt och var rädda om er.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s