In i djupet

Den här dagen har varit så speciell. Jag har fått massa saker gjorda men listan på vad som behöver fixas är lång, lång. Ändå måste jag stanna upp och ta ett djupt andetag och skriva några rader. Ikväll är inte en vanlig kväll.

Jag är van att bli överkörd, till viss del tillåter jag det med. I det privata livet går det ofta att välja bort de personer som beter sig dåligt, som utnyttjar att jag är som jag är. Där har jag sett till att de som förtjänar det finns kvar. I andra sammanhang är jag så lätt att köra över så det är rent löjligt. Jag säger aldrig ifrån, även om jag lovat mig själv gång på gång att bli bättre på det. Idag gjorde jag det. Jag kommer garanterat få skit för det men då får det vara så. Nu sitter jag och hämtar andan efter ansträngningen det var att ta det steget och har kollat på bilder på en allvarlig liten F som leker vid vattnet. Min stora kärlek, han lugnar mig jämt.
15101511 15101512

Det händer något inom mig just nu. Jag känner det klart och tydligt. Kanske är jag äntligen på väg någon stans i tanken, kanske kommer jag på vad jag vill göra i framtiden. Tryggheten, den som alltid känts viktigast, ligger inte längre högst upp på listan vad gäller arbete. Jag drömmer om passion och frihet, att utvecklas och att utmanas. Tryggheten har jag här hemma, med min man och barnen. De fångar mig om jag faller, de dansar när jag dansar. Vi har alltid varandra. Jag ska ta vara på den tryggheten familjen betyder och försöka ta mig närmre det som kommer visa sig vara mina drömmar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s