Solskenspromenad

1510121
Vilken fin morgon jag och lilla S haft. Solen har skinit, det har varit vindstilla och vi tog en underbar promenad ner till Vänern. Lilla S fick sitta i selen för det är då det är som allra mysigast att vara ute och gå. Det märks så väl att hon tycker om att sitta där också. Hon babblade och skrattade och busade bak på min rygg men efter en stund hörde jag att hon började bli trött och då fick hon komma fram och sitta mot mitt bröst istället. Jag vill gärna passa på att få det myset när hon sover innan hon blir för stor.
1510123
Vi gick längs med skogen och sjöängarna ner till Vänern och lilla somnade. Jag gick där och njöt av solen, av hennes varma lilla huvud mot min haka och kände att energin bara strömmade in i kroppen. Nu är äntligen min man ledig, om några timmar i alla fall. Det ska bli härligt med familjetid och skönt att inte vara ensam med barnen på nätterna.
1510124 1510125
Ute på Göteborgsudden hoppade jag runt bland klipporna lite innan jag väckte lillan och hon fick krypa runt en stund innan vi gick hem igen. Overallen hon har är verkligen toppen att ha i selen, kanske inte lika bra att krypa runt med på fuktig mark, tur att vi har tvättmaskin.
1510129 15101212 15101215
På vägen hem kom en man ikapp oss och gick bredvid oss en lång bit. Lillan charmade honom totalt och satt i selen och skrattade, pekade och sa titta till alla spännande saker. Hon är så härlig och social vår lilla tjej. Jag är glad att hon gillar att hänga med mig i selen lika mycket som jag gillar att bära henne. Jag är verkligen nöjd med vår Ergobaby original.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s