Nya kläder med Lilla My och besök på Pigge & Lina

Förra veckan köpte jag ett så fint set med lilla My på till lillan på butiken Pigge & Lina här i Karlstad. Vi kallade lillan för Lilla My när hon låg i magen och numera är lilla F tokig i mumin så det är extra roligt att handla Mumingrejer.
15101220
Lilla S kommer bli så fin i detta set. Lilla F kommer älska att lillasyster har My på magen.

Just den dagen jag var på Pigge & Lina hade det kommit in massor av Muminsaker till butiken och jag hade lust att köpa i stort sett allt. Det är roligt att se hur butiken förändras, utvecklas. Jag minns att för ungefär ett år sedan började jag besöka den ofta eftersom jag tycker att den var så härlig. Då fanns fortfarande ”rester” kvar från butiken som låg där innan, nu har den blivit helt och hållet sig själv och hela tiden fylls den på med nyheter.
pol5 pol4 pol3
Några av många fina Mumingrejer i butiken.

Jag tycker om att det har kommit in mer och mer leksaker, presenter och accessoarer. Det finns alltid något nytt, roligt och fint att se på. Tyvärr brukar barnen gilla för mycket att vara där, de accepterar inte vagnen utan vill hellre välta allt i butiken, krypa in under klädhyllor och plocka ner leksakerna.
pol8 pol2 pol13 pol12 pol11 pol10
Just nu är butiken så välfylld och det är skoj att bara gå omkring att kolla på allt som finns där. När jag sa det till Kicki som har butiken skrattade hon och sa ”det är massa nytt på väg”. Hon får säkert plats med det med på något sätt.

För den som inte vet var butiken ligger så finns den på Drottninggatan, mitt emot Scandic city. Har du inte varit där tidigare är det ett bra till fälle nu för nu är den fulladdad med kläder för kalla och våta dagar, fest och vardag och det finns mängder av leksaker, presenter eller varför inte julklappar.
pol31 pol30 pol33 pol14

Annonser

One thought on “Nya kläder med Lilla My och besök på Pigge & Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s