Havregrysngröt och tygblöjor

1510101
Lördag morgon och lilla F kom inspringandes vid fem och berättade att nu är det morgon och nu ska vi gå upp. Jag hade mest slumrat lite av och till under natten eftersom min man jobbade och lillan vaknade stup i ett och skrek. Just sådana mornar känns inte klockan fem som en jättelockande tid att gå upp, men det går ju inte att göra något åt en uppskriva duracellkanin till tvååring.

Jag lyckades i alla fal få en god frukost i form av clementinsmakande havregrynsgröt. Det är roligt för inspirationen fick jag efter att smakat äppelgröt i Saltå kvarns monter på mässan igår. Ett tips är att följa deras instagramkonto för där finns massa smaskiga idéer.

Jag har varit väldigt trött idag efter gårdagens mässbesök och resa. Det är inte så konstigt eftersom massa information proppas in i huvudet, det gör en trött. Jag älskar att gå omkring sådär men det tar på krafterna. Jag vet att nu kommer några dagar då det som imorse kändes som en dimma faktiskt kommer klarna och jag kommer minnas mer och mer vilka jag pratat med och om vad. Något som jag i alla fall redan nu tänkt på är att mässan hade många företag som satsar på hållbarhet med produkter som är ekologiska, giftfria, smarta och snällare mot våra barns framtid. Det känns bra. Själv har jag tagit tag i något som jag funderat på länge, nämligen provat tygblöjor. Vi pratade om att testa det redan för över ett år sedan då lilla S låg i magen men det hr ändå inte blivit av förrän nu. Det känns så dumt att inte gjort slag i sak med tanke på hur ofta jag äcklas av tanken på det sopberg våra blöjor bygger.

Nu har vi i alla fall en tygblöja med ett inlägg i samt tre extra hemmasydda inlägg. Jag får se om de fungerar, man kommer ju inte så långt på ett enda inlägg. Min magkänsla säger att jag kommer gilla detta och jag ångrar bittert att vi inte provat innan. Ibland blir jag så arg på mig själv att jag inte gör slag i sak.

Nu ska jag sitta några timmar vid datorn och få undan massa saker på min ”att göralista”. Trevlig fortsättning på helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s