Det är så lätt att älska honom

image

Inte helt nöjd idag men nu sover hon gott.

Barnen har precis somnat och jag har tusen saker jag borde göra. Jag tänker strunta i alla måste  och borden och sova jag också. Efter en trevlig kväll kom jag hem klockan tre imorse och somnade inte på direkten tyvärr. Jag var så trött när barnen vaknade vid sex. Efter att först varit ute ett par timmar och sedan på Leos lekland är jag inte bara trött utan helt slut.

I förmiddags blev jag så glad, jag måste berätta om det. Även om det kanske inte verkar så stort för människor utanför så var det stort och skönt för mig.

För några dagar sedan läste jag senaste informationen från förskolan och blev påmind om att nu behövs höstkläder och snart vinterkläder. Jag fick en klump i magen av tanken på det för jag vet hur mycket det kostar. Framförallt skorna var det som kändes jobbigt. Nu har lilla F jättefina vinterskor från Vincent men annars behöver han allt.

Idag hittade jag en säck i hallen med höstskor i goretex till lilla F, två par Viking goretexkängor i de storlekar han förmodligen kommer ha i vinter, Tretorns fodrade stövlar i de två kommande storlekarna och goretexskor till våren. Jag blev så glad av att slippa fixa med detta och att det är ordnat för så lång tid framöver. Sånt här betyder så mycket, det är lätt att älska honom, min man. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s