Älskade ungar – söndagen

äu68
Så kom söndagen och mässans andra dag. Vi packade ihop oss, åt mat och sedan lämnade vi hotellet för en ny dag på mässan.
äu52
Även denna morgon slingrade sig en kö längs huset. Jag gick omkring och pratade med människor mest hela dagen men tyvärr hade jag en ordentlig allergis reaktion så jag var väldigt tung i huvudet. Här kommer i alla fall lite bilder från utställare mm.
miltigrip1 miltigrip2
Denna monter tyckte jag skulle bli riktigt intressant att besöka då vi blivit tipsade om skedarna när lilla F skulle börja äta men han slängde ju bara allt omkring sig så det blev aldrig så. Nu hade jag redan några dagar tidigare tänkt att det var dags för lillan att börja använda sked så detta kom perfekt. Efter att ha lyssnat på tanken bakom skeden var jag övertygad om att detta var något vi måste testa. I can, är vad ni ska hålla utkik efter om ni vill prova ni med.
äu55 äu57 äu56
Vi provade produkter från cosmopharma och jag gillade dom. Burken med kräm ovan var helt fantastisk både i lukt och hur mjuk jag blev av den.
äu59
Sindy med sötaste bebben och Nikolina.
äu53
Jag snurrade förbi Ekolekos monter igen. Tanken var att köpa några förpackningar av denna puffade majs som används att bygga saker med men jag glömde det. Jag skyller på allergin även denna gång som så många andra denna dag.
äu65
I Milk Copenhagens monter stod puddingen Emil och sålde snygga barnkläder.
äu80
Pidde pannkaka och Bananer på stan förgyllde även denna dag.
äu60
Paula och Micaela bloggade på.
äu69
Hos Sileli fans fina grejer till små sötnosar i forma av mössor, napphållare mm.
äu81
Andra uppskattade inslag under mässan, ballonger och vargar går alltid hem 😉
äu82
Jag fick en trevlig pratstund i denna monter och tipsade även Kersin Hennerdal om ett ämne att föreläsa om i framtiden. Jag hoppas hon nappar på mig idé.
äu83
Ballongbud.se visade upp hur olika ballongbud kan se ut.
äu61
Lilla minibloggaren var ett sånt charmtroll, jag hoppas att vi ses igen snart.

Det var med en lite konstig känsla i magen vi kramade Therese hejdå. I över ett års tid har jag känt till hennes planer om mässan och det är klart att jag många gånger funderat på om det kommer bli något alls och i så fall hur det kommer bli. Jag kan inte annat än imponeras av denna tjej, en så driftig person, så glad och trevlig och under hela helgen, fast det var full tupp för henne tog hon sig tid att svara på frågor, byta några ord och dela med sig av fina leenden. Jag är så glad och stolt över att få ha varit VIP-bloggare på mässan.
image

Med nya vänner, starkare band till gamla vänner och med huvuden fulla av upplevelser och inspiration åkte jag och Linda hem till Karlstad igen, med en stor längtan i magen efter våra älskade ungar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s