Älskade ungar – lördagen

Jag vaknade med en sprängande huvudvärk imorse men den har börjat gå över nu. Jag tror att den kom av att jag sov på en för hög kudde, hur tantigt är inte det? Nu har vi i alla fall varit iväg och dragit upp båten vilket känns lite vemodigt. Själv hade jag gärna sett att den låg i ett tag till så vi kunnat ta någon hösttur på Vänern.

Jag sitter och tittar på bilder från barnmässan Älskade ungar och tänkte berätta lite mer om lördagen. Under dagen var jag och lyssnade på flera föreläsningar och hade därför inte så mycket tid att prata med utställarna. Jag lyssnade på Mirka som pratade om livet som 13-barnsförälder, väldigt intressant och fascinerande. Kerstin Hennerdal pratade om vad som egentligen händer i huvudet på barnet och föräldern i situationer av test och trots. Tjejerna från Ensam mamma söker delade med sig av hur livet som ensamstående kan te sig och sedan var jag även och lyssnade på Madeleine Limé från Ekoleko som pratade om gifter i barnens vardag.
äu48
äu37
ekoleko4
Det fanns en hel del aktiviteter och underhållning  för barnen under mässan. Pidde Pannkaka uppträdde vilket var väldigt uppskattat, jag hörde hur besökarna trallade med i låtarna.
äu23
Ett gäng jätteduktiga gymnaster hade uppvisning och barnen kunde leka i gymnastikbanan däremellan. Det fanns även hoppborg, legopooler och trampbilar. Nedan ser vi härliga Bananer på stan och en av bananerna i pyjamas som provade trampbilarna.
äu46
äu51
Jag försökte hinna med att prata med ett gäng av utställarna också. Här kommer några av dom.
äu32
Humana pratade om ett mycket viktigt ämne. Och budskapet är viktigt, ingen ÄR sin funktionsnedsättning.
äu49
MyBLISS, ja vad ska jag säga jag älskar deras kläder. Det vet ni redan.
äu50
Och här är några andra jag älskar, riktigt riktigt mycket Isbjörn. Så underbara outdoorkläder för barn. Vill en satsa på kvalité och genomtänkta kläder är detta ett självklart val.
äu31
Ljuvliga foton hos Pia Green där barnen även kunde fotas på plats.

Efter en intensiv dag på mässan kändes det skönt att åka till hotellet en stund och ta det lugnt. Först tog vi en sväng ut till Marieberg för att köpa en liten present till Therese och co. Blomaffärerna närmast mässan stängde nämligen alldeles för tidigt. Det skulle kunna vara en förbättringsåtgärd till nästa år 🙂 Vi låg på sängen ett tag och vilade för att sedan fixa iordning oss för kvällen.

Kvällen spenderades på Södra vattentornet. Jag hade nog inte någon direkt förväntan på kvällen mer än att umgås med härliga människor. Det visade sig att Södra Vattentornet hade jättebra underhållning i form av riktigt bra sångare och dessutom god mat. Kvällen gick alldeles för snabbt tyvärr. Jag önskar jag bodde närmre för då skulle jag garanterat åka dit igen.
äu41
Fina Nikolina reda för en kväll på vattentornet
äu47
Vackra Hanna och Therese
äu44
Underbar cheesecake
äu45
Den avslutande showen stod dessa sötingar för.

Trötta och glada promenerade vi tillbaka till hotellet, småpratade om den fina dagen och hur härligt sällskap vi hade av de andra bloggarna.

En tredje avslutande del om mässan kommer dyka upp rätt snart. Det gäller bara att få tiden över till det. Här är det alltid fullt ös så jag sitter bara med datorn när barnen sover.

Ha en fortsatt härlig dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s