Godmorgon måndag

1509251m
Lilla F innan fotograferingen i fredags.

Det är måndag förmiddag och lilla S har somnat efter en riktig skrikkavalkad. Det verkar som om hon är i behov av mer sömn nu för nästan hela sommaren klarade hon att vara vaken hela förmiddagarna. De här minuterna jag får passar jag på att äta frukost och skriva några rader.

Det finns så mycket jag skulle vilja göra efter den intensiva helg som varit. Jag skulle vilja hinna titta igenom bilderna från fredagen i trosa när lilla F var med på en produktfotografering och jag fotade behind the scenes. Jag skulle vilja skriva om mina tankar kring den dagen, för den har väckt mycket känslor. Självklart skulle jag vilja dela med mig av massor från mässan i helgen för jag träffade så många trevliga utställare, duktiga och intressanta föreläsare och fick se en massa roliga och intressanta produkter och tjänster. Det kommer förhoppningsvis trilla in inlägg allt eftersom.

Vad jag redan nu hinner skriva är att jag är väldigt tagen av de tre senaste dagarna. Det har runnit mycket tårar, inte på grund av negativa upplevelser utan för att jag varit rörd, överväldigad och väldigt fylld av glädje. Jag är glad att jag haft fina, goa människor omkring mig och det är så roligt att lära känna nya människor tillsammans med personer jag redan känner och tycker om. Bara en sån sak som att ligga i sängen på hotellrummet och prata med sin rumskamrat och vän om hur härliga tjejerna i rummet bredvid är, det gör mig lycklig. Det är viktigt att dela det positiva, viktigt att glädjas åt andra och se människors tillgångar, det stärker mig.

Nu ska jag plocka undan min frukost och börja jobba på de där blogginläggen i huvudet. Det har varit en fantastiskt helg, en spännande fotografering, en mycket lyckad mässa och jag känner att jag är väldigt lyckligt lottad som fått vara med om detta.

Ha en skön måndag!

One thought on “Godmorgon måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s