En lång och spännande dag

Hej alla fina läsare. Det har verkligen varit en speciell dag idag. Vi åkte 30 mil från Karlstad till Trosa i förmiddags. Vi har pratat ganska mycket, jag och lilla F, om den här resan så att han skulle vara förberedd på vad som skulle ske under dagen.

Väl framme i rätt sida av landet letade vi oss fram till den adress vi fått för att sedan förbereda oss för vårt lilla äventyr. Det var nämligen så att lilla F blivit tillfrågad att vara modell under en produktfotografering och jag att blogga om det. Det är långt till Trosa men det kändes värt att åka dit. Det första jag tänkte på var att det skulle vara så kul att få fina bilder på lilla F. Med tiden har jag bara längtat mer och mer för jag vill verkligen veta hur en sådan fotografering går till. Jag har gått omkring och myst vid tanken men också oroat mig för att det inte ska bli av och kanske oroat mig en aning för hur det ska fungera med lilla F. Jag är ju van att fota honom och vet att det är omöjligt att styra honom, få honom att göra något särskilt men jag levde på hoppet att han skulle lyssna mer på någon annan.

Jag kan väl erkänna att det funnits en viss oro för att lilla F skulle tycka att det var jobbigt med. Han har varit lite skeptisk och blyg o vissa nya situationer. Tänk om han bara skulle stå och gråta? Stackare! Nu går det ju inte att gå och oroa sig på det viset så jag bestämde mig för att det blir som det blir och jag lägger inte för mycket energi på att fundera.
image

image

Hur det gick kommer jag skriva mer om senare och mer om produkterna kommer ni få veta om några veckor. Det rör sig i alla fall om nyheter från Vinter & Bloom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s