Första dagarna med Ergobaby original

Vår nya sele kom i fredags och trots att vi bara haft den några få dagar har vi hunnit använda den riktigt mycket. Lilla S har suttit i den under fredagsstädningen, på promenader, i affären, på dop i lördags och under måndagshandlingen.
1509206 150919103
Selen är en Ergobaby original i utförandet Starburst. Vi hade en Ergobaby innan, då modellen Ergobaby 360. De är en hel del som skiljer modellerna åt, jag har tyckt om båda men nu när lilla S är lite större (just passerat året och är en normalstor ettåring) känns den nya selen bättre. Jag märker att hon gått från att tycka om att sitta i selen till att älska det. När jag spänner på mig selen runt midjan kommer hon krypande och sträcker sig för att jag ska lyfta upp henne. Det om något säger väl vad hon tycker om det hela.
15092011
Jag är så glad att lillan tycker så mycket om selen. I kyrkan i lördags när vi var på dop (den tiden hon vanligtvis sover middag) var det inga problem alls att få henne att sova i selen och sedan fällde jag upp skyddet så att hon fick lite mysigt. Det är så fantastiskt att ha henne sovandes mot mitt bröst, att kunna pussa henne i pannan och mysa. Likaså är det så värdefullt när hon är pigg att kunna prata och busa med varandra när hon sitter där. Jag tycker om den ögonkontakt vi kan ha när jag bär henne på bröstet.
15092013 15091822
Det går att bära på mage, höft och rygg med Ergobaby original. Jag har bara burit på mage och rygg än men snart måste jag testa höften för att se om det är något vi gillar. Hittills ger vi selen stora tummen upp. Både jag, min man och framförallt den lilla burna är mer än nöjda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s