Grå tisdag

Lillan har somnat och jag dricker kaffe i lugn och ro. I vanliga fall sover barnen samtidigt (efter lunch) men denna gråa dag förstår jag att hon blev trött och till slut inte orkade mer. Vi var ute på en joggingrunda på morgonen och sedan gjorde vi massa fruktpuré. Runt klockan halv tio började gnällandet och höll på till hon somnade i min famn klockan kvart över elva. Jag höll i henne ungefär två sekunder innan hon somnade så hon var nog riktigt trött.

Idag är det grått väder i Karlstad, här hemma är det dunkelt och ute regnar det. Att få sitta och dricka kaffe i lugn och ro är underbart. Hur det ska gå att lägga lilla F sedan efter lunch när hans lillasyster är vaken har jag ingen aning om. Det går inte att lämna henne ensam och hon är inte direkt nån stillsam tjej så det blir säkert en utmaning, men det får bli som det blir.

Jag har så mycket att göra nu, roliga saker och många grejer på gång samtidigt. Tiden räcker inte riktigt till så nu ska jag sätta mig och skriva lite listor för att få ordning på kaoset i huvudet och kunna använda tiden effektivt. Det kommer bli toppenbra med allt, bara kaffet rinner ner i magen!

Ha en bra dag och glöm inte att vara rädda om er själva och varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s