De nödvändiga mutorna

1509222
Vi ska ut på äventyr på torsdag, barnen och jag. Det är ett stort äventyr för de små, men minst lika stort för mig. Som förberedelse har jag varit och handlat massor av godsaker till barnen, mutor. Nu pratar vi klämpåsar, majsbågar, smoothies, rån, bananer och till och med några nonstop till den stora. Jag tror vi kommer behöva en hel del mutor för att klara dagen. Även om det handlar om ett äventyr kommer det vara en stor utmaning för oss alla tre. Det är tur att vi har med en vän som ger energi.

Jag vet, det är jätte-o-reko att muta barnen så de håller sig lugna. De ska inte proppas fulla med godsaker för att lyda, de ska inte proppas fulla med ovan nämnda saker över huvud taget. Vet ni, det struntar jag fullkomligt i. Vi mutar oss inte genom dagarna, men vid vissa tillfällen då händer det. Det händer när vi verkligen känner att vi behöver det, för att orka. Mutor kanske inte är bra att ta till hela tiden men för mig är det något bra ibland, något vi behöver, något nästan livsnödvändigt för när vi tar till mutorna är det för att undvika en hopplös situation, för att spara den där sista kraften, den som gör att jag överlever.

Med bilen full av mutor kommer vi alltså ge oss ut på ett stort äventyr på torsdag och jag längtar väldigt väldigt mycket!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s