Friday I´m in love

1509183
Med en rubrik från något som får mig att tänka på betydligt yngre dagar och the Cure tänkte jag berätta om en helt vanlig fredag. Min man jobbade natt så det betydde att jag också gjorde det. Det kändes som att jag sprang mellan rummen och nattade om barn sisådär 4000 gånger men det var nog bara 10-15 gånger. Efter en sån där natt med kanske 10-15 minuters sömn sammanlagt trodde jag att det skulle bli en riktigt tung dag men det har gått bättre än förväntat.

Förmiddagen spenderades på öppna förskolan som så många andra fredagsförmiddagar sedan lilla F kom till världen. Jag kommer att avsky att inte ha de där fredagarna den dagen jag börjar arbeta igen. Vi åt kanongod frukostbuffé, lekte, busade, sjöng och busade ännu mer. Lilla F verkade så trygg den här veckan och det gjorde mig glad. Linda och Selma var där och det märks verkligen att både storebror och lillsyster tycker så mycket om dom. Det blev en spontan och väldigt lång kram på slutet mellan de där busiga två- och ett halvåringarna. Älskade, älskade barn.
15091821 1509186 1509181 15091820

När barnen sov efter lunch åkte jag och hämtade ut ett paket jag sett fram emot skulle komma, en ny bärsele. Det är absolut inget fel på den jag haft men vår lilla tös börjar bli en stor flicka och hon ska såklart ha det som är bäst för henne här och speciellt som hon sitter i selen många timmar. Gissa om jag var glad när jag provade den med lillan i. Det blev mys på direkten och mer än bara godkänt betyg. Den nya bärselen är en ergobaby orginal i utförandet Starburst. Den är jättefin, jag gillar verkligen den grå färgen som är lättmatchad med det mesta.

Vi fredagsstädade huset med lillan i selen och hon satt där så nöjt och hejade på på min rygg. Jag måste säga att det är så mycket lättare att få upp henne på ryggen än vad jag trott. Jag hade henne bröst mot bröst en stund med och passade på att ge henne några hundar pussar. Det gäller att passa på innan hon blivit stor och tröttnat.
15091822

På eftermiddagen åkte vi till farmor och jag uträttade några ärenden. Det är så skönt att få sådan där små måste gjorda som att posta brev och betala räkningar. Nu sover snart båda barnen och jag ska luta mig tillbaka i soffan och prova min nya tensapparat och se om spänningshuvudvärken jag haft i flera dagar släpper.
15091811

Det har varit en riktigt bra fredag, vi har haft kul. Det som gjort den extra speciell är ett par roliga saker som jag fått reda på ska hända framöver. Den här hösten kommer bli spännande, helt klart. Det finns så mycket skoj att se fram emot.

Trevlig helg och ta hand om er!

Annonser

One thought on “Friday I´m in love

  1. Har också den bärselen (men i svart och en svart med stjärnor, yes två stycken sp mycket gillar jag den:-) så bra.. Och så lätt att få upp barnet på rygg själv:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s